Badeværelse

Få renoveret dit badeværelse

Et funktionelt badeværelse er essentielt i ethvert hjem, og kan være en stor drøm for rigtig mange.

Hos Provinsen ApS rådgiver vi omkring optimal udnyttelse af pladsen, funktionalitet og æstetik. Sammen med din egne ideer klarer vi renoveringen af dit badeværelset, så det lever op til dine forventninger og drømme.

Badeværelse som hovedentreprise

Rigtig mange frygter en lang og problemfyldt proces, når forskellige fagfolk skal klare det arbejde et nyt badeværelse kræver. Alt det har vi heldigvis styr på hos Provinsen ApS, og tilbyder en fuld hovedentreprise af dit nye badeværelse, hvor vi står for projektet fra start til slut.

Vores team af dygtige og faglærte håndværkere klarer både tømrerarbejde, murerarbejde, malerarbejde samt VVS og el-arbejde. Vi kan derfor tilbyde en fuld renovering af dit nye badeværelse, hvor du undgår besvær med koordinering af håndværkere og tidsplaner der ikke bliver overholdt.

Med fast base i Haslev udfører vi byggeprojekter på hele Sjælland, og har stor erfaring med renovering af badeværelser i Køge, Roskilde, Ringsted samt hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi har udført nye badeværelser i alle størrelser og prisklasser, og kan tilbyde en skræddersyet løsning – lige efter dine ønsker og behov.

Få et tilbud på dit nye badeværelse

Vi har de seneste år indfriet drømmen om et nyt og funktionelt badeværelse hos mange boligejere. Lad Provinsen ApS komme med et uforpligtende tilbud, og indfri drømmen om et nyt badeværelse.

Med et konstant fokus på det gode håndværk finder vi altid en løsning der passer til dit behov. Vi har samlet et fast team af passionerede og dygtige fagfolk. Alle med stor erfaring og ekspertise indenfor kvalitetsbevidst byggeri på hele Sjælland.

Skal vi tage en uforpligtende snak om badeværelsesrenovering?

Kontakt os på telefon 92 90 79 00 eller send os en besked via kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Pris på badeværelsesrenovering

Vi kommer gerne med en pris og et uforpligtende tilbud på badeværelsesrenovering.

Bæredygtige materialer og byggemetoder

Vi ved, at byggebranchen er en af de største syndere mod klimaet. Som et innovativt og moderne byggefirma tager vi et socialt ansvar, og ønsker at gøre en forskel for miljøet. Hos os finder du intet unødvendigt materialespild.

Hvorfor vælge et bæredygtigt byggeri?

Med den helt rette knowhow til et bæredygtigt byggeri sætter vi fokus på at nedbringe miljøbelastningen – både i byggeprocessen samt valg af materialer, og måske vigtigst af alt, det efterfølgende energiforbrug fra boligen. Alt sammen til gavn for vores klima og det globale CO2 regnskab.

 • Begræns dit energiforbrug i boligen
 • Spar penge på drift og vedligeholdelse
 • Byggemateriale med lang levetid
 • Opnå et bedre indeklima

Uanset typen af opgave, så tænker vi altid bæredygtighed ind i vores byggeprojekter. Med vores gennemtænkte og moderne løsninger, har vi en klar vision om øget livskvalitet gennem bæredygtigt byggeri.

Dansk Håndværk og Garantiordning

Når du skal i gang med et byggeprojekt, så er det vigtigt at vælge et byggefirma der tilbyder en garantiordning.

Provinsen ApS er medlem af Dansk Håndværk, og stiller derfor med Dansk Håndværker Garantiordning. Det betyder, at du som kunden er sikret mod eventuelle fejl og mangler ved dit byggeri. En håndværkergaranti dækker op til 150.000,- inkl. moms pr. byggesag.

Som en udvidet sikkerhed til dig, tilbyder Provinsen ApS en yderligere garantiordning i form af en positiv tilbageholdelse. Det giver dig mulighed for, som privatkunden at tilbageholde 10-15 % af den samlede entreprisesum. Beløbet frigives oftes, når vi efter 1. års gennemgang af dit byggeri, kan konstatere et veludført og tilfredsstillende resultat.

Provinsen ApS er din sikkerhed for et godt byggeri.

3 gode grunde til at vælge Provinsen ApS

Få opfyldt dine byggedrømme med en pålidelig, fleksibel og professionel entreprenør.
Vi sætter en stor ære i, at vores løsninger og resultater bygger på et smukt og solidt håndværk, der afspejler vores faglige dygtighed.

 • Udvidet byggegaranti

  Vi er medlem af Dansk Håndværk og stiller derudover vores egen garanti for et tilfredsstillende resultat.

 • Fokus på bæredygtigt byggeri

  Vi tager ansvar for vores klima og miljø i hele processen. Med bæredygtige løsninger kan vi sammen gøre en forskel.

 • Byggeri fra A-Z

  Vi er med hele vejen fra start til slut, og tager dig trygt og sikkert igennem processen.

© Copyright - Provinsen ApS