Hovedentreprise

Byggeri fra A-Z

Vi har gjort det nemt, enkelt og overskueligt når du skal bygge nyt. Lad Provinsen ApS stå for din hovedentreprise og slip for koordinering af håndværkere, overholdelse af tidsplaner og meget mere.

Med løbende byggemøder og en tæt dialog med bygherrer, kan vi sikre et konstant fokus på byggeprocessen og altid holde dig opdateret omkring din hovedentreprise.

Vi udfører entrepriser med vores egne håndværkere, men benytter også kvalificerede samarbejdspartnere – vi udvælger det bedste holdet fra sag til sag, så vi kan levere den bedste løsning. Vi følger dit byggeprojekt til dørs og er med hele vejen fra A-Z.

Fordele ved en hovedentreprise

Med Provinsen ApS som din hovedentreprenør er du sikret professionel rådgivning i alle byggeriets facetter. Vi deler gerne ud af vores store erfaring, og vejleder dig til optimale løsninger og valg af materialer.

Hos Provinsen ApS har vi samlet flere fagentrepriser under samme tag, og du kan trygt lade os klare din bygge- og hovedentreprise. Vi tilbyder både tømrer, maler og murer når opgaven kræver det, og har tilknyttet et stort netværk af samarbejdspartnere – alt sammen til stor fordel for dig, når du har et større byggeprojekt der kræver en hovedentreprise.

Eksempler på hovedentrepriser udført af Provinsen Aps:

Vi har en stor ekspertise inden for komplekse og alsidige byggerier, og har de seneste år indfriet mange bygge- og boligdrømme hos private og virksomheder. Med fast base i Haslev udfører vi byggeprojekter på hele Sjælland, og har stor erfaring med hovedentrepriser i Køge, Roskilde, Ringsted samt hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Få et tilbud på din hovedentreprise

Med et konstant fokus på det gode håndværk finder vi altid en løsning der passer til dit behov. Vi har samlet et fast team af passionerede og dygtige fagfolk. Alle med stor erfaring og ekspertise inden for hovedentrepriser på hele Sjælland.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dit byggeri?

Kontakt os på telefon 92 90 79 00 eller send os en besked via kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Pris på din hovedentreprise

Vi kommer gerne med en pris og et uforpligtende tilbud på din næste hovedentreprise.

Bæredygtige materialer og byggemetoder

Vi ved, at byggebranchen er en af de største syndere mod klimaet. Som et innovativt og moderne byggefirma tager vi et socialt ansvar, og ønsker at gøre en forskel for miljøet. Hos os finder du intet unødvendigt materialespild.

Hvorfor vælge et bæredygtigt byggeri?

Med den helt rette knowhow til et bæredygtigt byggeri sætter vi fokus på at nedbringe miljøbelastningen – både i byggeprocessen samt valg af materialer, og måske vigtigst af alt, det efterfølgende energiforbrug fra boligen. Alt sammen til gavn for vores klima og det globale CO2 regnskab.

 • Begræns dit energiforbrug i boligen
 • Spar penge på drift og vedligeholdelse
 • Byggemateriale med lang levetid
 • Opnå et bedre indeklima

Uanset typen af opgave, så tænker vi altid bæredygtighed ind i vores byggeprojekter. Med vores gennemtænkte og moderne løsninger, har vi en klar vision om øget livskvalitet gennem bæredygtigt byggeri.

Dansk Håndværk og Garantiordning

Når du skal i gang med et byggeprojekt, så er det vigtigt at vælge et byggefirma der tilbyder en garantiordning.

Provinsen ApS er medlem af Dansk Håndværk, og stiller derfor med Dansk Håndværker Garantiordning. Det betyder, at du som kunden er sikret mod eventuelle fejl og mangler ved dit byggeri. En håndværkergaranti dækker op til 150.000,- inkl. moms pr. byggesag.

Som en udvidet sikkerhed til dig, tilbyder Provinsen ApS en yderligere garantiordning i form af en positiv tilbageholdelse. Det giver dig mulighed for, som privatkunden at tilbageholde 10-15 % af den samlede entreprisesum. Beløbet frigives oftes, når vi efter 1. års gennemgang af dit byggeri, kan konstatere et veludført og tilfredsstillende resultat.

Provinsen ApS er din sikkerhed for et godt byggeri.

3 gode grunde til at vælge Provinsen ApS

Få opfyldt dine byggedrømme med en pålidelig, fleksibel og professionel entreprenør.
Vi sætter en stor ære i, at vores løsninger og resultater bygger på et smukt og solidt håndværk, der afspejler vores faglige dygtighed.

 • Udvidet byggegaranti

  Vi er medlem af Dansk Håndværk og stiller derudover vores egen garanti for et tilfredsstillende resultat.

 • Fokus på bæredygtigt byggeri

  Vi tager ansvar for vores klima og miljø i hele processen. Med bæredygtige løsninger kan vi sammen gøre en forskel.

 • Byggeri fra A-Z

  Vi er med hele vejen fra start til slut, og tager dig trygt og sikkert igennem processen.

© Copyright - Provinsen ApS