Om Provinsen ApS

Din garanti for en god oplevelse

Vi elsker duften af nyt byggeri, og muligheden for at tilbyde bæredygtige og funktionelle løsninger er vores drivkraft i det daglige arbejde. Hos Provinsen ApS mener vi, at gensidig respekt og en tillidsfuld byggeproces er vigtig for et succesfuldt samarbejde.

Som et familieejet, seriøst og alsidigt byggefirma kan vi løse enhver opgave til privat og erhverv. Vi tager styring og ansvar for dit byggeri, så du kommer sikkert i mål.

Hvem er Provinsen ApS?

Hos os er der mennesker bag enhver byggeopgave. Det mærker du allerede i den første kontakt, hvor vi lytter og rådgiver dig til den helt rette løsning. Med vores personlige karakter er vi nytænkende, og anerkendt for at “tænke ud af boksen” når vi skal indfri dine bolig- og byggedrømme.

Vi lever af vores tilfredse kunder, og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller kundepleje. Vores dygtige medarbejder sætter en ære i deres faglige stolthed, og er kendt for at prioritere kvaliteten frem for alt.

Vores arbejdsopgaver spænder vidt, og vi kan både bistå dit byggeri som underentreprenør, fagentreprenør eller hovedentreprenør – altid med godt netværk af dygtige samarbejdspartner i ryggen.

Med fast base i Haslev udfører vi bygge- og hovedentrepriser på hele Sjælland, og har stor erfaring med byggeprojekter i Køge, Roskilde, Ringsted samt hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Få et tilbud

Med os som din bygge- og hovedentreprenør er du sikret professionel rådgivning i alle byggeriets facetter.

Med et konstant fokus på det gode håndværk finder vi altid en løsning der passer til dit behov. Vi har samlet et fast team af passionerede og dygtige fagfolk. Alle med stor erfaring og ekspertise indenfor kvalitetsbevidst byggeri på hele Sjælland.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dit byggeri?

Kontakt os på telefon 92 90 79 00 eller send os en besked via kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Pris på nyt byggeri

Vi kommer gerne med en pris og et uforpligtende tilbud på en nyt byggeri.

Bæredygtige materialer og byggemetoder

Vi ved, at byggebranchen er en af de største syndere mod klimaet. Som et innovativt og moderne byggefirma tager vi et socialt ansvar, og ønsker at gøre en forskel for miljøet. Hos os finder du intet unødvendigt materialespild.

Hvorfor vælge et bæredygtigt byggeri?

Med den helt rette knowhow til et bæredygtigt byggeri sætter vi fokus på at nedbringe miljøbelastningen – både i byggeprocessen samt valg af materialer, og måske vigtigst af alt, det efterfølgende energiforbrug fra boligen. Alt sammen til gavn for vores klima og det globale CO2 regnskab.

 • Begræns dit energiforbrug i boligen
 • Spar penge på drift og vedligeholdelse
 • Byggemateriale med lang levetid
 • Opnå et bedre indeklima

Uanset typen af opgave, så tænker vi altid bæredygtighed ind i vores byggeprojekter. Med vores gennemtænkte og moderne løsninger, har vi en klar vision om øget livskvalitet gennem bæredygtigt byggeri.

Dansk Håndværk og Garantiordning

Når du skal i gang med et byggeprojekt, så er det vigtigt at vælge et byggefirma der tilbyder en garantiordning.

Provinsen ApS er medlem af Dansk Håndværk, og stiller derfor med Dansk Håndværker Garantiordning. Det betyder, at du som kunden er sikret mod eventuelle fejl og mangler ved dit byggeri. En håndværkergaranti dækker op til 150.000,- inkl. moms pr. byggesag.

Som en udvidet sikkerhed til dig, tilbyder Provinsen ApS en yderligere garantiordning i form af en positiv tilbageholdelse. Det giver dig mulighed for, som privatkunden at tilbageholde 10-15 % af den samlede entreprisesum. Beløbet frigives oftes, når vi efter 1. års gennemgang af dit byggeri, kan konstatere et veludført og tilfredsstillende resultat.

Provinsen ApS er din sikkerhed for et godt byggeri.

3 gode grunde til at vælge Provinsen ApS

Få opfyldt dine byggedrømme med en pålidelig, fleksibel og professionel entreprenør.
Vi sætter en stor ære i, at vores løsninger og resultater bygger på et smukt og solidt håndværk, der afspejler vores faglige dygtighed.

 • Udvidet byggegaranti

  Vi er medlem af Dansk Håndværk og stiller derudover vores egen garanti for et tilfredsstillende resultat.

 • Fokus på bæredygtigt byggeri

  Vi tager ansvar for vores klima og miljø i hele processen. Med bæredygtige løsninger kan vi sammen gøre en forskel.

 • Byggeri fra A-Z

  Vi er med hele vejen fra start til slut, og tager dig trygt og sikkert igennem processen.

© Copyright - Provinsen ApS