Alt i tagarbejde

Står du overfor en tagrenovering eller ønsker et helt nyt tag? Vi er klar med den rette ekspertise og rådgivning om mulighederne når taget skal udskiftes.

Vi er eksperter i tømrer- og snedkerarbejde, og tilbyder alt fra nye tagkonstruktioner til tagbelægning samt efterisolering og tagrenovering. Uanset om du ønsker tegltag, ståltag eller eternittage kan vi hjælpe dig sikkert i mål.

Med vores store erfaring fra mange andre tagopgaver, kan vi også hjælpe med nedrivning og afskaffelse af dine eksisterende tagplader.

Bæredygtigt tag med solceller

De traditionelle solceller pynter sjældent på din bolig. Med de seneste års udvikling i moderne tagplader, har du nu mulighed for at udnytte alle fordelene med solceller, og samtidig få en miljøvenlig og æstetisk tagløsning til din bolig.

Etablering af et nyt tag er ofte en omkostelig affære. Hos Provinsen ApS tilbyder vi en tagløsning hvor hele beklædningen består af solcellepaneler. Det sikrer dig en effektiv og økonomisk fordelagtig løsning, da taget kan levere strøm til resten af din bolig – alt afhængig af din nuværende opvarmningskilde og udnyttelsesmuligheder, kan et solcelletag dække op mod 70-80 % af det årlige strømforbrug.

Vi har en stor ekspertise inden for tagopgaver til private, og har de seneste år indfriet drømmen om et bæredygtigt tag hos mange boligejere. Med fast base i Haslev udfører vi byggeprojekter på hele Sjælland, og har stor erfaring med tagopgaver i Køge, Roskilde, Ringsted samt hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Få et tilbud på tagopgaver

Provinsen ApS er med hele vejen fra A-Z, og sikrer dig en optimal byggeproces når taget skal renoveres eller udskiftes.

Med et konstant fokus på det gode håndværk finder vi altid en løsning der passer til dit behov. Vi har samlet et fast team af passionerede og dygtige fagfolk. Alle med stor erfaring og ekspertise indenfor kvalitetsbevidst byggeri på hele Sjælland.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dit tag?

Kontakt os på telefon 92 90 79 00 eller send os en besked via kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Pris på ny tagopgave

Vi kommer gerne med en pris og et uforpligtende tilbud på en ny tagopgave.

Bæredygtige materialer og byggemetoder

Vi ved, at byggebranchen er en af de største syndere mod klimaet. Som et innovativt og moderne byggefirma tager vi et socialt ansvar, og ønsker at gøre en forskel for miljøet. Hos os finder du intet unødvendigt materialespild.

Hvorfor vælge et bæredygtigt byggeri?

Med den helt rette knowhow til et bæredygtigt byggeri sætter vi fokus på at nedbringe miljøbelastningen – både i byggeprocessen samt valg af materialer, og måske vigtigst af alt, det efterfølgende energiforbrug fra boligen. Alt sammen til gavn for vores klima og det globale CO2 regnskab.

 • Begræns dit energiforbrug i boligen
 • Spar penge på drift og vedligeholdelse
 • Byggemateriale med lang levetid
 • Opnå et bedre indeklima

Uanset typen af opgave, så tænker vi altid bæredygtighed ind i vores byggeprojekter. Med vores gennemtænkte og moderne løsninger, har vi en klar vision om øget livskvalitet gennem bæredygtigt byggeri.

Dansk Håndværk og Garantiordning

Når du skal i gang med et byggeprojekt, så er det vigtigt at vælge et byggefirma der tilbyder en garantiordning.

Provinsen ApS er medlem af Dansk Håndværk, og stiller derfor med Dansk Håndværker Garantiordning. Det betyder, at du som kunden er sikret mod eventuelle fejl og mangler ved dit byggeri. En håndværkergaranti dækker op til 150.000,- inkl. moms pr. byggesag.

Som en udvidet sikkerhed til dig, tilbyder Provinsen ApS en yderligere garantiordning i form af en positiv tilbageholdelse. Det giver dig mulighed for, som privatkunden at tilbageholde 10-15 % af den samlede entreprisesum. Beløbet frigives oftes, når vi efter 1. års gennemgang af dit byggeri, kan konstatere et veludført og tilfredsstillende resultat.

Provinsen ApS er din sikkerhed for et godt byggeri.

3 gode grunde til at vælge Provinsen ApS

Få opfyldt dine byggedrømme med en pålidelig, fleksibel og professionel entreprenør.
Vi sætter en stor ære i, at vores løsninger og resultater bygger på et smukt og solidt håndværk, der afspejler vores faglige dygtighed.

 • Udvidet byggegaranti

  Vi er medlem af Dansk Håndværk og stiller derudover vores egen garanti for et tilfredsstillende resultat.

 • Fokus på bæredygtigt byggeri

  Vi tager ansvar for vores klima og miljø i hele processen. Med bæredygtige løsninger kan vi sammen gøre en forskel.

 • Byggeri fra A-Z

  Vi er med hele vejen fra start til slut, og tager dig trygt og sikkert igennem processen.

© Copyright - Provinsen ApS