Få en ny terrasse

Drømmer du om en ny terrasse i haven?

Rigtig mange boligejere vælger at få anlagt ny terrasse for at udnytte udearealet bedst muligt.

Provinsen ApS er specialister i smukke, funktionelle og unikke terrasser til din bolig. Vi hjælper med valg af træsorter og viser de mange muligheder, så du kan indfri drømmen om en ny terrasse.

Tag os med på råd

Vi har en stor ekspertise inden for byggeri til private, og har de seneste år indfriet drømmen om en ny og funktionel terrasse hos mange boligejere.

Tag os med på råd når du drømmer om ny terrasse, og få en integreret løsning der bliver en naturlig del af din bolig – det sikrer den optimale overgang mellem inde- og udearealerne.

Med fast base i Haslev udfører vi byggeprocesser på hele Sjælland, og har stor erfaring med terrasser i Køge, Roskilde, Ringsted samt hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Få et tilbud på ny terrasse

Vælg det helt rigtige byggefirma når du ønsker at udvide den udvendige den af din bolig. Provinsen ApS er med hele vejen fra A-Z, og sikrer dig en optimal byggeproces når haven eller taget skal have ny terrasse.

Med et konstant fokus på det gode håndværk finder vi altid en løsning der passer til dit behov. Vi har samlet et fast team af passionerede og dygtige fagfolk. Alle med stor erfaring og ekspertise indenfor kvalitetsbevidst byggeri på hele Sjælland.

Skal vi tage en uforpligtende snak om din terrasse?

Kontakt os på telefon 92 90 79 00 eller send os en besked via kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Pris på ny terrasse

Vi kommer gerne med en pris og et uforpligtende tilbud på en ny terrasse.

Bæredygtige materialer og byggemetoder

Vi ved, at byggebranchen er en af de største syndere mod klimaet. Som et innovativt og moderne byggefirma tager vi et socialt ansvar, og ønsker at gøre en forskel for miljøet. Hos os finder du intet unødvendigt materialespild.

Hvorfor vælge et bæredygtigt byggeri?

Med den helt rette knowhow til et bæredygtigt byggeri sætter vi fokus på at nedbringe miljøbelastningen – både i byggeprocessen samt valg af materialer, og måske vigtigst af alt, det efterfølgende energiforbrug fra boligen. Alt sammen til gavn for vores klima og det globale CO2 regnskab.

 • Begræns dit energiforbrug i boligen
 • Spar penge på drift og vedligeholdelse
 • Byggemateriale med lang levetid
 • Opnå et bedre indeklima

Uanset typen af opgave, så tænker vi altid bæredygtighed ind i vores byggeprojekter. Med vores gennemtænkte og moderne løsninger, har vi en klar vision om øget livskvalitet gennem bæredygtigt byggeri.

Dansk Håndværk og Garantiordning

Når du skal i gang med et byggeprojekt, så er det vigtigt at vælge et byggefirma der tilbyder en garantiordning.

Provinsen ApS er medlem af Dansk Håndværk, og stiller derfor med Dansk Håndværker Garantiordning. Det betyder, at du som kunden er sikret mod eventuelle fejl og mangler ved dit byggeri. En håndværkergaranti dækker op til 150.000,- inkl. moms pr. byggesag.

Som en udvidet sikkerhed til dig, tilbyder Provinsen ApS en yderligere garantiordning i form af en positiv tilbageholdelse. Det giver dig mulighed for, som privatkunden at tilbageholde 10-15 % af den samlede entreprisesum. Beløbet frigives oftes, når vi efter 1. års gennemgang af dit byggeri, kan konstatere et veludført og tilfredsstillende resultat.

Provinsen ApS er din sikkerhed for et godt byggeri.

3 gode grunde til at vælge Provinsen ApS

Få opfyldt dine byggedrømme med en pålidelig, fleksibel og professionel entreprenør.
Vi sætter en stor ære i, at vores løsninger og resultater bygger på et smukt og solidt håndværk, der afspejler vores faglige dygtighed.

 • Udvidet byggegaranti

  Vi er medlem af Dansk Håndværk og stiller derudover vores egen garanti for et tilfredsstillende resultat.

 • Fokus på bæredygtigt byggeri

  Vi tager ansvar for vores klima og miljø i hele processen. Med bæredygtige løsninger kan vi sammen gøre en forskel.

 • Byggeri fra A-Z

  Vi er med hele vejen fra start til slut, og tager dig trygt og sikkert igennem processen.

© Copyright - Provinsen ApS