Tømrer- og snedkerarbejde

Tømrer- og snedker i Haslev og Omegn

Provinsen ApS din garanti for en god oplevelse, og vi fokuserer på vedholdende kvalitet fra start til slut. Vores tømrer- og snedkerafdeling har en klar vision om levering af det gode håndværk, samt tilfredse og tilbagevendende kunder.

Vores løsninger og resultater bygger på et smukt og solidt håndværk, der afspejler vores faglige dygtighed – og som lever fuldt op til vores kunders ønsker og forventninger.

Et veludført tømrer- og snedkerarbejde

Provinsen ApS er din professionelle samarbejdspartner inden for tømrer- og snedkerarbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vores dygtige medarbejdere er anerkendt for at prioritere et veludført og tilfredsstillende resultat frem for alt.

Hos Provinsen ApS udfører vi primært renoverings- og reparationsopgaver for foreninger, erhverv og private boliger samt diverse spjældopgaver. Vi har stor erfaring som hovedentreprenør og kan stå for dit byggeprojekt fra start til slut.

Tag en professionel fagmand med på råd. Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde, herunder:

Med fast base i Haslev udfører vi byggeopgaver på hele Sjælland, og har stor erfaring med tømrer- og snedkerarbejde i Køge, Roskilde, Ringsted samt hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Få et tilbud på tømrer- og snedkerarbejde

Vores medarbejder klarer alt fra det knirkende trægulv og montering af køkkener til efterisolering af hele boliger, samt udskiftning af døre og vinduer.

Vi har samlet et fast team af passionerede og dygtige fagfolk. Alle med stor erfaring og ekspertise indenfor kvalitetsbevidst byggeri på hele Sjælland.

Skal vi tage en uforpligtende snak om din tømreropgave?

Kontakt os på telefon 92 90 79 00 eller send os en besked via kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Pris på tømrerarbejde

Vi kommer gerne med en pris og et uforpligtende tilbud på dit tømrer- og snedkerarbejde

Bæredygtige materialer og byggemetoder

Vi ved, at byggebranchen er en af de største syndere mod klimaet. Som et innovativt og moderne byggefirma tager vi et socialt ansvar, og ønsker at gøre en forskel for miljøet. Hos os finder du intet unødvendigt materialespild.

Hvorfor vælge et bæredygtigt byggeri?

Med den helt rette knowhow til et bæredygtigt byggeri sætter vi fokus på at nedbringe miljøbelastningen – både i byggeprocessen samt valg af materialer, og måske vigtigst af alt, det efterfølgende energiforbrug fra boligen. Alt sammen til gavn for vores klima og det globale CO2 regnskab.

 • Begræns dit energiforbrug i boligen
 • Spar penge på drift og vedligeholdelse
 • Byggemateriale med lang levetid
 • Opnå et bedre indeklima

Uanset typen af opgave, så tænker vi altid bæredygtighed ind i vores byggeprojekter. Med vores gennemtænkte og moderne løsninger, har vi en klar vision om øget livskvalitet gennem bæredygtigt byggeri.

Dansk Håndværk og Garantiordning

Når du skal i gang med et byggeprojekt, så er det vigtigt at vælge et byggefirma der tilbyder en garantiordning.

Provinsen ApS er medlem af Dansk Håndværk, og stiller derfor med Dansk Håndværker Garantiordning. Det betyder, at du som kunden er sikret mod eventuelle fejl og mangler ved dit byggeri. En håndværkergaranti dækker op til 150.000,- inkl. moms pr. byggesag.

Som en udvidet sikkerhed til dig, tilbyder Provinsen ApS en yderligere garantiordning i form af en positiv tilbageholdelse. Det giver dig mulighed for, som privatkunden at tilbageholde 10-15 % af den samlede entreprisesum. Beløbet frigives oftes, når vi efter 1. års gennemgang af dit byggeri, kan konstatere et veludført og tilfredsstillende resultat.

Provinsen ApS er din sikkerhed for et godt byggeri.

3 gode grunde til at vælge Provinsen ApS

Få opfyldt dine byggedrømme med en pålidelig, fleksibel og professionel entreprenør.
Vi sætter en stor ære i, at vores løsninger og resultater bygger på et smukt og solidt håndværk, der afspejler vores faglige dygtighed.

 • Udvidet byggegaranti

  Vi er medlem af Dansk Håndværk og stiller derudover vores egen garanti for et tilfredsstillende resultat.

 • Fokus på bæredygtigt byggeri

  Vi tager ansvar for vores klima og miljø i hele processen. Med bæredygtige løsninger kan vi sammen gøre en forskel.

 • Byggeri fra A-Z

  Vi er med hele vejen fra start til slut, og tager dig trygt og sikkert igennem processen.

© Copyright - Provinsen ApS