Tømrer/Snedker

Tømrer/Snedker

Tømrer og snedker med fokus på kvalitet


Provinsen ApS er din professionelle partner inden for tømrer- og snedkerarbejde. Vi udfører primært renoverings- og reparationsopgaver i foreninger, erhverv og boliger samt spjældopgaver.


Alle former for tømrer & snedkerarbejde udføres.

Vores medarbejder klarer alt fra det knirkende trægulv og montering af køkkener til efterisolering af hele boliger, samt udskiftning af døre og vinduer.


Vi udfører blandt andet:


Døre og vinduer

Tagarbejde

Renovering og reparation

Isolering

Specialopgaver

Tilbygning

Køkken

Andet relevant tømrerarbejde


Vi satser på vedholdende kvalitet fra start til slut, hvorfor vores tømrer afdeling er bygget op om det gode håndværk samt tilfredse og tilbagevendende kunder.


Hertil er vi fokuserede på at levere et perfekt resultat til dig som kunde, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores tømrer er med på råd hele vejen fra start til slut, så vi sikrer et resultat, som alle parter er tilfredse med.


Vores medarbejder har altid lagt en stor stolthed i vores arbejde og er kendt for at prioritere kvaliteten frem for alt. Vi sætter en stor ære i, at vores løsninger og resultater bygger på et smukt og solidt håndværk, der afspejler vores faglige dygtighed, og som lever fuldt op til vores kunders ønsker og forventninger.


Derfor hverken kan eller vil vi konkurrere på prisen - til gengæld kan vi garantere vedholdende kvalitet gennem hele processen, hvad end det drejer sig om den grundige rådgivning, inden arbejdet går i gang, eller selve håndværket.


Provinsen ApS din garanti for en god oplevelse

Provinsen ApS

Vi har til huse i haslev, men vi kører på hele sjælland.

 

 

kontakt os på +45 9290 7900  eller på

Kontakt@provinsen-byg.dk

 

 

Telefontid


Mandag-Torsdag 08.00-16.00

Fredag 08.00-14.30


Kontoret

Efter aftale


Kontakt

 

Sanderhusvej 1

4690 Haslev

+45 9290 7900

kontakt@provinsen-byg.dk